HomeBrownie recept Nápolyi Brownie jégkrémtorta

Nápolyi Brownie jégkrémtorta

Posted in : Brownie recept on by : Gadam Címkék: , , ,

A brownie-keverék használata a torta nulláról való sütése helyett időt takarít meg, és ezt a desszertet extra gazdaggá és csokoládé ízűvé teszi.

Kal/Szolgálat: 285

Hozamok:

Felkészülési idő: 0 óra 11 perc

Teljes idő: 1 óra 5

perc

1 csomagolt brownie mix

1 pont. eperfagylalt

1/2 c. tejszín

1 /4 c. csokoládé szósz

 • A sütőt előmelegítjük a brownie mix csomagoláson található utasítások szerint. Finoman vonjon be három 6 hüvelyk x 3 hüvelyk mély kerek tortaformát főzőpermettel. Béleljük ki a serpenyőket sütőpapírral; pergamen pergamen.
 • Készítse elő a brownie-tésztát a csomagoláson található utasítások szerint. A masszát elosztjuk az előkészített tepsi között, és addig sütjük, amíg a közepébe szúrt fa csákány tisztán ki nem jön 15 nak nek 30 percek. Hagyjuk teljesen kihűlni a serpenyőben, majd tegyük át munkafelületre. Tisztítsa meg az egyik tepsit.
 • Bélelje ki a tiszta tortaformát műanyag fóliával úgy, hogy legalább 3 hüvelyknyire lógjon az összes oldalain. Tegye át a fagylaltot egy nagy tálba, és pépesítse enyhén puhára és kenhetővé.
 • Helyezzen egy réteg brownie-t a tál aljára. előkészített serpenyőben. A tetejére kenjük a fagylalt felét. A tetejére kenjük még egy brownie réteget, majd a maradék fagylaltot. A tetejére kenjük a maradék brownie réteget. Fagyassza le dermedésig, legalább 2 órára.
 • Tálaláskor elektromos mixerrel verje fel a tejszínt egy nagy tálba, amíg közepesen merev csúcsok képződnek. Vegye ki a tortát a formából, húzza le a műanyag fóliát, és tegye egy tálra. A krémet a torta tetejére kanalazzuk, és meglocsoljuk a csokoládészósszal.

  Neapolitan Brownie Ice Cream CakeNeapolitan Brownie Ice Cream Cake

  Con Poulos ; Ételstílus: Anne Disrude; A kellékstílus: Gerri Williams

  Ez a tartalom harmadik fél által létrehozott és karbantartott, és erre az oldalra importálva, hogy segítsenek a felhasználóknak megadni e-mail címüket. Erről és a hasonló tartalomról további információkat találhat a piano.io oldalon

  Olvass tovább  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  error

  Tetszik, amit találtál? Oszd meg a Brownie Bázist másokkal.