HomeBrownie recept Nápolyi Brownie fagylalt torta receptek

Nápolyi Brownie fagylalt torta receptek

Posted in : Brownie recept on by : Gadam Címkék: , , ,

recipe image

A brownie-keverék használata ahelyett, hogy a tortát a semmiből sütnénk, időt takarít meg, és extra gazdag és csokoládés ízűvé teszi ezt a desszertet.

Cal/Serv: 435

Terméshozamok:10

Előkészítési idő: 0 óra 30 percek

Teljes idő: 1 óra 5 perc

1 csomag brownie mix

1 pt.eperfagylalt

1/2c.tejszín

1/4c.chocolate sauce

  1. Melegítsük fel a sütőt a brownie-keverék csomagolásán található utasításoknak megfelelően. Három 6 hüvelyk x 3 hüvelyk mély kerek tortaformát enyhén bevonunk főzőspray-vel. Béleljük ki a formákat sütőpapírral; permetezzük be a sütőpapírt.
  2. Készítsük el a brownie tésztát a csomagolás utasításai szerint. Ossza szét a keveréket az előkészített formák között, és süsse addig, amíg a közepébe szúrt fapálcika tisztán nem jön ki, 25 – 30 percig. Hagyja teljesen kihűlni a formákban, majd tegye át egy munkafelületre. Tisztítsuk meg az egyik formát.
  3. A tiszta tortaformát béleljük ki fóliával úgy, hogy az legalább 3 hüvelyknyire lógjon ki minden oldalról. Tegyük át a fagylaltot egy nagy tálba, és pürésítsük, amíg kissé megpuhul és kenhetővé válik.
  4. Helyezzünk egy brownie réteget az előkészített forma aljára. A fagylalt felét kenjük a tetejére. A tetejére tegyünk egy másik brownie réteget, majd a maradék fagylaltot. A tetejére tegyük a maradék brownie réteget. Fagyassza meg, amíg megdermed, legalább 2 órán át.
  5. Amikor tálalásra kész, elektromos keverővel verje fel a tejszínt egy nagy tálban, amíg közepesen kemény csúcsokat nem képez. Vegyük ki a tortát a formából, húzzuk le a fóliát, és tegyük át egy tálalótálra. Kanalazzuk a krémet a torta tetejére, és csorgassuk meg a csokoládéöntettel.

Ezt a tartalmat egy harmadik fél hozta létre és tartja fenn, és importálta erre az oldalra, hogy segítse a felhasználókat e-mail címük megadásában. Erről és hasonló tartalmakról további információt a piano.io oldalon találhat

Read MoreVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Tetszik, amit találtál? Oszd meg a Brownie Bázist másokkal.