HomeBrownie recept Brownie fagylaltos szendvics

Brownie fagylaltos szendvics

Posted in : Brownie recept on by : Gadam Címkék: , , ,

recipe image

A kedvenc fagylalt receptemet használom ezekhez a fagylaltos szendvicsekhez, ami nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető. Használhatod a saját kedvenc fagylaltodat is; csak olvaszd fel egy kicsit, hogy könnyen el tudd teríteni a brownie rétegek között.

Hozzávalók

Nagy szendvicseket készít12

200ml (3/4 csésze) cukrozott sűrített tej

600ml (2 1/2 csésze) tejszín

1 teáskanál vaníliarúd paszta

100g (3.5 uncia Oreo vagy tetszés szerinti keksz

Különleges felszerelés

Szükséged lesz még két vagy három 20x30cm-es (8×12-inch) brownie formára és egy elektromos kézi habverőre.

Step 1

Line one 20x30cm (8×12-inch) tin with cling film.

2. lépés

Egy nagy tálban keverjük össze a sűrített tejet, a tejszínt és a vaníliát elektromos kézi habverővel, amíg a keverék besűrűsödik és megtartja a formáját, amikor kivesszük a habverőt. Tegyük a sütiket egy műanyag zacskóba, és egy sodrófával verjük szét őket, hogy morzsákat kapjunk. Ha nagyobb darabokat szeretne, kézzel is morzsolhatja őket. A kekszmorzsát keverjük a fagylaltkeverékhez, majd kaparjuk bele az előkészített formába. Egy spatula segítségével simítsuk el, majd fagyasszuk legalább két órán át, vagy amíg megszilárdul.

3. lépés

Melegítsük elő a sütőt 350°F/180°C/160°C ventilátorra/gáz 4. A My Favorite Brownie receptet a 4. lépésig készítsük el, de a keveréket még ne tegyük a formába.

4. lépés

Osszuk el a brownie keveréket két kibélelt 20x30cm-es (8×12-inch) brownie-formában (vagy használjunk egyet és süssünk két adagot), és egy spatula segítségével terítsük a tésztát egészen a széléig. Nagyon vékony lesz, mivel ezek lesznek a szendvicsrétegek. Süssük mindkét tálcát tíz percig, majd vegyük ki a sütőből, és hagyjuk teljesen kihűlni a formában.

5. lépés

Vegyük ki a brownie rétegeket a formákból, és az egyik formát béleljük ki egy másik sütőpapírral. Az egyik brownie réteget a formába tesszük, majd a fagylaltréteget a tetejére nyomjuk. Tegye rá az utolsó réteget, majd tegye vissza a fagyasztóba legalább 30 percre.

6. lépés

Tálalás előtt körülbelül tíz perccel vegye ki a fagylaltos szendvicslapot a fagyasztóból. Éles késsel vagy pogácsaszaggatóval vágjuk ki a formákat – nekem tetszik a kör alakú vágó hatása.

Image may contain: Human, Person, Food, Birthday Cake, Dessert, and Cake

)From Twist: Kreatív ötletek a sütés újragondolásához, © 2017 by Martha Collison. Újranyomtatva a HarperCollins engedélyével.Buy the full book from HarperCollins or from Amazon.

Read MoreVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Tetszik, amit találtál? Oszd meg a Brownie Bázist másokkal.