HomeBrownie recept Borsmenta Patty Brownies

Borsmenta Patty Brownies

Posted in : Brownie recept on by : Gadam Címkék: , , ,

recipe image

Rendezés:

Newest Oldest

Rating: Nem minősített

12/26/2014

Van valami titok vagy “trükk” ebben a receptben? Érdemes egy nyolc hüvelykes négyzet alakú tepsit használni (és nem egy nagyobb méretű tepsit), hogy a brownie-k vastagabbak legyenek, hogy a mentás piték elférjenek benne. Én azonban megpróbáltam a kedvencemet, a Baker’s Edge többszögletű brownie-sütőformát használni, és a recept nem sikerült túl jól. A borsmentás pogácsák lényegében szétrepedtek a forró tésztában, és a menta a brownie tetejére és az oldalai felé szállt. Igaz, valószínűleg kicsit túl sok vizet adtam a tésztához (a Betty Crocker keverékből), és talán nem kellett volna ennyire magas hőmérsékletnek (350 fok) lennie. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy segít-e, ha a borsmentás pogácsákat lefagyasztom, mielőtt a tepsibe teszem? Remélem, hogy újra megpróbálom egy üveg (Pyrex) nyolc hüvelykes négyzet alakú serpenyővel, de ha valakinek van valami javaslata vagy olyan részlete, ami nem szerepel a fenti alapreceptben, kérem, ossza meg velem.

Rating:

10/17/2010

jól hangzik és alig várom, hogy kipróbáljam! köszönöm Real Simple!

Rating: Nem minősített

10/16/2010

Egyetértek vegtbullal– néha vannak olvasható hozzászólások, néha senkinek nem volt mondanivalója így vagy úgy. Amikor elolvastam a hozzászólásokat, úgy tűnik, hogy elég általános keverékkel találkozom a pluszok, mínuszok és (a kedvencem)javaslatok, hogy mit adnak hozzá vagy vonnak el a különböző szakácsok. Remélem, hogy ez az egyik kiderül: Imádom a csokoládét és a mentát!

Rating: Nem minősített

10/16/2010

egyetértek “jennifernolával” !!! néha el tudok olvasni néhány kommentet, de nem tudom, hogyan sikerült… csak elkezdem nyomkodni a gombokat….és miért van minden csak 2 csillaggal értékelve? készülök leiratkozni. ha találsz egy kommentet, az általában nem kedvező. igazi receptes személyzet, ÉBREDJ fel !!!!!

Rating: Nem minősített

10/16/2010

évek óta csinálom ezt, egy kivétellel, én egy saját készítésű brownie-t használok. mindenki, aki kipróbálja, imádja!

Rating: Nem minősített

10/16/2010

Nem hiszem, hogy bárki más hozzászólt volna ehhez a recepthez

Rating:

09/21/2010

Miért nem tudom elolvasni mások hozzászólásait?

Read MoreVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Tetszik, amit találtál? Oszd meg a Brownie Bázist másokkal.